Мариновано тофу с ориз от нахут
- Общо време 31мин.
- 10мин.
Приготвяне - 21мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
180 г Ферментирало тофу
4 с.л. Сладък соев сос
100 г Дългозърнест ориз
75 г Варен нахут
0.5 ч.л. Пресен джинджифил
30 cl Вода
Сол и черен пипер
1 с.л. Кориандър
Аксесоари
Кошница за готвене с горещ въздух
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Смесете тофуто и половината от соевия сос в съд. Оставете настрана.
Стъпка 3 /7
Изсипете ориза, нахута, другата половина от соса, джинджифила, водата, солта и пипера в купата.
Стъпка 4 /7
Поставете в кошницата на уреда за готвене с горещ въздух.
Стъпка 5 /7
Изсипете тофуто в кошницата.
Стъпка 6 /7
Готвене на пара и до получаване на хрупкава коричка.
Стъпка 7 /7
Сервирайте горещо. Поръсете с кориандър.