Пилешки гърди по италиански, приготвени су вид
- Общо време 35мин.
- 15мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
360 г Чери домати
240 г Моцарела
6 с.л. Зехтин
45 г Каперси
6 филе Пилешки гърди (по 100 г всяка)
3 ч.л. италиански микс от подправки
6 с.л. Балсамова глазура
36 листо Босилек
6 ч.л. Песто
Сол и пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /7
В отделна купа смесете доматите, моцарелата, каперсите и зехтина. Приберете в хладилника.
Стъпка 3 /7
Поставете по две пилешки филета във всеки плик за готвене су вид заедно с подправките, солта и пипера. Уверете се, че пликовете са добре запечатани.
Стъпка 4 /7
Излейте 3 литра вода в купата. Поставете пликовете във водата.
Стъпка 5 /7
Включете програма „Готвене су вид“.
Стъпка 6 /7
Извадете пликовете и ги отворете. Оставете да изстине. Нарежете филетата на парчета.
Стъпка 7 /7
Смесете парчетата пилешко с останалите съставки. Гарнирайте вашата салата с песто и рукола или бейби спанак.