Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Рибен терин с уасаби

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 30мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 130 г Бяла риба, нарязана

  • 30 г Варен грах

  • 2 г Паста уасаби

  • 30 мл Неподсладено кондензирано мляко

  • 20 г Бял хляб

  • 20 г Уасаби грах, накълцан на едро

  • Сол

  • Пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 130г Бяла риба, нарязана
  • 30г Варен грах
  • 2г Паста уасаби
  • 30мл Неподсладено кондензирано мляко
  • 20г Бял хляб
  • 20г Уасаби грах, накълцан на едро
  • Сол
  • Пипер

Стъпка 2 /5

Блендирайте рибата, хлебните трохи, млякото, уасабито, солта и пипера. Добавете граха.

  • 130г Бяла риба, нарязана
  • 30г Варен грах
  • 2г Паста уасаби
  • 30мл Неподсладено кондензирано мляко
  • 20г Бял хляб
  • Сол
  • Пипер

Стъпка 3 /5

Разпределете сместа в стъклените чаши, сложете им капачките и ги поставете в купата. Добавете 200 мл вода.

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане

Стъпка 5 /5

Охлаждайте 4 часа. Сервирайте с гарнитура от грах с уасаби.

  • 20г Уасаби грах, накълцан на едро