Рибен терин с уасаби
- Общо време 30мин.
- 15мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
130 г Бяла риба, нарязана
30 г Варен грах
2 г Паста уасаби
30 мл Неподсладено кондензирано мляко
20 г Бял хляб
20 г Уасаби грах, накълцан на едро
Сол
Пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
130г Бяла риба, нарязана 30г Варен грах 2г Паста уасаби 30мл Неподсладено кондензирано мляко 20г Бял хляб 20г Уасаби грах, накълцан на едро Сол Пипер
Стъпка 2 /5
Блендирайте рибата, хлебните трохи, млякото, уасабито, солта и пипера. Добавете граха.
130г Бяла риба, нарязана 30г Варен грах 2г Паста уасаби 30мл Неподсладено кондензирано мляко 20г Бял хляб Сол Пипер
Стъпка 3 /5
Разпределете сместа в стъклените чаши, сложете им капачките и ги поставете в купата. Добавете 200 мл вода.
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане
Стъпка 5 /5
Охлаждайте 4 часа. Сервирайте с гарнитура от грах с уасаби.
20г Уасаби грах, накълцан на едро