Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Свинско контрафиле в шери сос

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 1ч. 25мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    1ч. 10мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 1.4 кг Цяло свинско контрафиле

  • 3 бр. Глава лук, разрязана на две

  • 6 бр. Морков, на кръгчета

  • 6 бр. Ряпа, разрязана на две

  • 3 клонки Стрък целина

  • 1 бр. Букет гарни

  • 6 бр. Скилидка чесън, нарязана

  • 40 мл Шери оцет

  • 3 ч.л. Едра сол

  • 90 мл Вода

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 1.4кг Цяло свинско контрафиле
  • 3бр. Глава лук, разрязана на две
  • 6бр. Морков, на кръгчета
  • 6бр. Ряпа, разрязана на две
  • 3клонки Стрък целина
  • 1бр. Букет гарни
  • 6бр. Скилидка чесън, нарязана
  • 40мл Шери оцет
  • 3ч.л. Едра сол
  • 90мл Вода

Стъпка 2 /5

Почистете кълновете на чесъна.

  • 6бр. Скилидка чесън, нарязана

Стъпка 3 /5

Сложете месото и зеленчуците в съда. Сипете оцета, а след това долейте вода, докато покрие съставките. Добавете букета гарни. Сложете подправки.

  • 1.4кг Цяло свинско контрафиле
  • 3бр. Глава лук, разрязана на две
  • 6бр. Морков, на кръгчета
  • 6бр. Ряпа, разрязана на две
  • 3клонки Стрък целина
  • 1бр. Букет гарни
  • 6бр. Скилидка чесън, нарязана
  • 40мл Шери оцет
  • 3ч.л. Едра сол
  • 90мл Вода

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане.

Стъпка 5 /5

Сервирайте с бял ориз и пълнозърнеста горчица.