Свинско чашу, приготвено су вид
- Общо време 6ч. 15мин.
- 15мин.
Приготвяне - 6ч.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
6 с.л. Соев сос
1.5 с.л. Течен мед
1.5 с.л. Даши на прах
1.5 с.л. Мирин
45 cl Вода
30 г Джинджифил
6 скилидка Чесън
1.5 зелен лук
Смлян пипер
750 г Свинско шкембе на руло
600 г Сварен рамен
3 Рохко сварени яйца, разрязани наполовина
6 с.л. Нарязан зелен лук
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /7
В отделна купа смесете течните съставки и ароматната подправка.
Стъпка 3 /7
Поставете месото в су вид готварска торба и добавете сместа. Поставете плика за готвене су вид на наклон. Уверете се, че пликовете са добре запечатани.
Стъпка 4 /7
Налейте 3 л вода в купата на миксера. Потопете плика във водата.
Стъпка 5 /7
Включете програма „Готвене су вид“.
Стъпка 6 /7
Извадете плика и го отворете. Запържете нарязаните свински коремчета с малко масло.
Стъпка 7 /7
Излейте много горещия бульон върху рамена. Нарежете месото. Сервирайте с яйца и зелен лук.