Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Селски хляб в холандска фурна

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 2ч. 50мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    40мин.
  • Охлаждане
    2ч.

Съставки

4 порции

  • 280 г Силно бяло пшенично брашно

  • 35 г Пълнозърнесто брашно

  • 13 г Прясна мая

  • 200 мл Хладка вода

  • 5 г Сол

Аксесоари

  • Форма за кекс
    Форма за кекс

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 280г Силно бяло пшенично брашно
  • 35г Пълнозърнесто брашно
  • 13г Прясна мая
  • 200мл Хладка вода
  • 5г Сол

Стъпка 2 /5

Омесете в купа на миксер всички съставки заедно за 5 минути и накрая добавете солта. Покрийте купата и я оставете да престои един час.

  • 280г Силно бяло пшенично брашно
  • 35г Пълнозърнесто брашно
  • 13г Прясна мая
  • 200мл Хладка вода
  • 5г Сол

Стъпка 3 /5

Размесете отново тестото и го поставете във формата. Покрийте го и го оставете за един час. Сложете го в кошничката и налейте 200 мл вода.

  • Форма за кекс

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане

Стъпка 5 /5

Извадете го от формата и го оставете да изстине, преди да сервирате.