Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Треска и парченца чoризо

Оценка три звезди (средна)

3/5 -

  • Общо време 28мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    18мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 3 с.л. Сирене пармезан

  • 8 Колбас чирозо

  • 2 с.л. Галета

  • 15 г Масло

  • 4 Треска

  • 1 Лук

  • 1 Тиквичка

  • 3 Домати

  • 4 с.л. Сгъстена сметана

  • Зехтин

  • Сол и пипер

Аксесоари

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.

  • 3с.л. Сирене пармезан
  • 8 Колбас чирозо
  • 2с.л. Галета
  • 15г Масло
  • 4 Треска
  • 1 Лук
  • 1 Тиквичка
  • 3 Домати
  • 4с.л. Сгъстена сметана
  • Зехтин
  • Сол и пипер

Стъпка 2 /5

В купа за смесване смесете пармезан, галета и чоризо. Добавете маслото и разбъркайте с върха на пръстите си, за да получите текстура на трохи.

  • 3с.л. Сирене пармезан
  • 8 Колбас чирозо
  • 2с.л. Галета
  • 15г Масло

Стъпка 3 /5

Добавете всички останали съставки в купата.

  • 4 Треска
  • 1 Лук
  • 1 Тиквичка
  • 3 Домати
  • 4с.л. Сгъстена сметана
  • Зехтин
  • Сол и пипер

Стъпка 4 /5

Гответе под налягане.

Стъпка 5 /5

Разпределете трохите върху рибата. Сложете капака Extra Crisp и стартирайте ръчен режим (Manual) : 10 минути на 200 °C.