Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Хляб

Оценка една звезда (средна)

1/5 -

  • Общо време 2ч. 8мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    28мин.
  • Охлаждане
    1ч. 30мин.

Съставки

4 порции

  • 400 г Обикновено брашно

  • 10 г Прясна хлебна мая

  • 1 ч.л. Фина сол

  • 24 cl Хладка вода

  • 200 мл Вода

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 400г Обикновено брашно
  • 10г Прясна хлебна мая
  • 1ч.л. Фина сол
  • 24cl Хладка вода

Стъпка 2 /5

Омесете всички съставки заедно. Покрийте тестото и го оставете да втаса за един час. Размесете тестото и го оставете да втасва във формата за кекс 30 минути.

  • 400г Обикновено брашно
  • 10г Прясна хлебна мая
  • 1ч.л. Фина сол
  • 24cl Хладка вода

Стъпка 3 /5

Покрийте формата с хартия за печене. Поставете го в кошницата с 200 ml вода.

  • 200мл Вода

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане.

Стъпка 5 /5

Извадете го от формата и го оставете да изстине, преди да сервирате.