Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL ПАСАТОР ECO RESPECT BLACK HB46E838

ПАСАТОР ECO RESPECT BLACK HB46E838 По-малко въздействие, повече грижа и винаги същото удоволствие!

Гамата Eco Respect осигурява първите продукти за приготвяне на храна с екодизайн за намаляване на въздействието върху околната среда. Направен от 51% рециклирана пластмаса (пластмаса = 23% от общото тегло на продукта) и произведен във Франция, този продукт също така е снабден с екологична опаковка (вж. подробности по-долу). Този ръчен пасатор не съдържа BPA, 95% рециклируем е и е със сервизна поддръжка за до 10 години. Висококачествените ножчета Powelix в съчетание с мотор с мощност 600 W ви осигуряват постигане на всякакви текстури и резултати без усилия. Перфектно пасиране на всички ваши любими съставки и рецепти.

Реф. №: HB46E838

Екодизайн за ограничаване на въздействието върху околната среда

Наслаждавайте се на вкусни домашни супи, пюрета, сосове, песто и много други с пасатора с потапяне Eco Respect!

Този ръчен пасатор с екодизайн осигурява перфектно ежедневно представяне с разнообразие от удобни функции за резултати ден след ден.

Ексклузивните ножчета Powelix осигуряват висока издръжливост и 30% по-бързи резултати*.

Интуитивнят активатор с две скорости се грижи за всяка текстура и консистенция, а мощният мотор от 600 W осигурява оптимално смесване за нула време.

Открийте перфектния пасатор с потапяне, с краче против пръски, което предпазва кухнята ви от замърсявания, подвижни части за почистване в съдомиялна машина и кана с размер 800 ml за пълна свобода на кулинарното ви творчество.

Овладяването на нови рецепти никога не е било по-лесно!

Най-важното
 • РЪЧЕН ПАСАТОР С ЕКОДИЗАЙН

  Направен с 51% рециклирана пластмаса. Пластмасата представлява 23% от общото тегло на продукта. Еко опаковка: рециклируема, 90% рециклируеми влакна, мастило на водна основа, 0 пластмаса  95% рециклируем продукт. Когато заменяте уреда си, моля, изхвърлете го на правилното място, за да бъде рециклиран

 • ОПТИМАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ

  600 W мощен мотор за оптимално смесване и бързи резултати за всички ваши любими рецепти и съставки

 • ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ КОНТРОЛИ

  Интуитивен бутон за скоростта, който прави пасатора възможно най-лесен за употреба. С две скорости за всички ваши нужди за смесване

 • ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА

  Наслаждавайте се на пълен комфорт при смесване с дръжка с лесно хващане с интелигентна ергономия и леснодостъпни контроли.

 • НАПРАВЕНО ВЪВ ФРАНЦИЯ

  Произведен в нашия завод в Лурд, Франция

 • ПРЕДПАЗИТЕЛ ПРОТИВ ПРЪСКИ

  Запазете кухнята си безупречно чиста с специалния дизайн против пръски на пасиращия накрайник за по-чисто и по-приятно смесване

 • ПРИНАДЛЕЖНОСТ КАНА

  Каната с обем 800 ml е идеална за пасиране на домашно приготвени супи, пюрета, песто и други, като осигурява идеална вместимост за всяка ситуация

 • ИЗДРЪЖЛИВОСТ

  Tefal има ангажимент да предлага всички технически резервни части за почти цялата си гама от продукти за срок от средно 10 години след закупуване, с което допринася за защитата на околната среда и борбата с отпадъците.

Функции
Мощност 600  W
Скорости 2  
Материал на накрайника Неръждаема стомана  
Сменяем накрайник    
Мерителна купа    
Вместимост на мерителната купа (мл) 800  ml
Вместимост на чопъра /  ml
Съхранение /  
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Цветове Черен  
Допълнително включени аксесоари /  
Вторичен цвят /  
Тип на щепсела EUR  
Цвят на щепсела Черен  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
За да няма разплискване, поставете пасатора до средата на продуктите и след това натиснете бутона за старт. В края на приготвянето винаги спирайте уреда преди изваждането на пасатора от заготовката.
Не използвайте пасатора в тиган до котлона или да трошите ядки (бадеми, лешници и т.н.), сурово месо* или кубчета лед* и не пускайте в празен съд.
* за модели със сменяеми аксесоари за миксиране тези видове употреба са възможни (вж. указанията за Вашия пасатор).
Първата скорост е много удобна за начало на миксирането, тъй като ниската скорост позволява да се избегне разплискване. Постепенно увеличавайте скоростта в зависимост от заготовката.
Не, винаги изключвайте уреда от мрежата преди всяка интервенция.
Всички части и аксесоари на пасатора могат да се мият в съдомиялна машина, освен мотора и задвижващите части, които можете да избърсвате с леко навлажнена гъба.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.