Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB514

MASTERCHEF GOURMET QB514 Перфектни печива и много други, без усилие

Правете удивителни торти всеки ден! Кухненска машина Masterchef Gourmet ви помага лесно да приготвяте домашно приготвени сладкиши ежедневно, за да зарадвате семейството си. Благодарение на комплекта си за сладкиши, съставен от уникалната и патентована "Flex Whisk" отлята бъркалка и куки за тесто, успехът е гарантиран всеки път! Със своя мотор с мощност 1100 W и купата от 4,6 литра се миксира до 1,8 кг смес за кекс, 10 белтъка или 800 г тесто. Излезте отвъд света на сладкишите, благодарение на наличните 7 допълнителни приставки.

Реф. №: QB514G38

Правете страхотни сладкиши всеки ден

Притежанието на кухненска машина вече не е лукс.

Masterchef Gourmet ви помага лесно да приготвяте ежедневно сладки и солени печива: бисквити, пайове, палачинки, хлебчета, пици, ...

Благодарение на патентованата си бъркалка за леки смеси "Flex Whisk",отлятата бъркалка и куката за тесто, Masterchef Gourmet е майстор при смесване, месене и разбиване.

Зарадвайте вашето семейство и приятели за нула време, благодарение на тази лесна за използване кухненска машина и нейните допълнителни приспособления за повече разнообразие.

Печенето у дома никога не е било толкова лесно!

Най-важното
 • Ексклузивна технология Flex Whisk Technology за перфектно разбиване, дори само на едно яйце.

  Благодарение на специално разработената бъркалка - Flex Whisk, лесно достига дъното на купата, като разбива всички продукти, с лек и въздушен резултат за нула време!

 • Планетарно движение за оптимално смесване!

  Планетарното движение на приставките и главата на машината осигурява достъп до всяка част на купата за гладки и хомогенни смеси.

 • Бърз и мощен

  1100 W и 8 скорости с пулс функция за гладко и равномерно смесване.

 • Висококачествени метални бъркалки

  Патентован аксесоар Flex Whisk за леки смеси, отлята бъркалка за тесто за кекс, лята кука за месене на твърдо тесто. Комплектът бъркалки на Masterchef Gourmet е перфектен за ежедневна употреба!

 • 4.6L купа от неръждаема стомана, с дръжки

  Разбивайте до 10 белтъка, пригответе до 40 кексчета или 3 дози тесто за пица благодарение на купата с обем 4.6L .

 • Нямате вдъхновение? Предлагаме 25 идеи за рецепти!

  Налична книжка на сайта на Tefal с 25 рецепти, от бързи закуски до сложни десерти. 

 • Увеличете възможностите си!

  Съвместим със 7 приставки (пластмасов или иноксов блендер, мини чопър, месомелачка, ренде, комплект за паста, сокоизстисквачка) за всички нужди на семейството ви и за да угоди на вкусовете на всеки.

 • Включен 1.5L блендер

  Смесвайте пресни смутита, тесто за палачинки, правете топли и студени супи и много други. Каната е с отбелязана дозировка за по-лесно отмерване и има капачка за добавяне на продукти по време на работа.

 • Включена приставка- ренде

  Наслаждавайте се на прясно нарязани и настъргани зеленчуци и плодове! Това ренде включва 4 подвижни диска от неръждаема стомана за директно подаване към купата, включително приставка Reibekuchen.

Функции
Тел за разбиване Тел за разбиване  
Функция Pulse    
Планетарно движение    
Тесто за хляб 0,8  kg
Тесто за кекс 1.8  kg
Тел за разбиване ДА  
Кука за тесто ДA  
Отделение за съхранение на кабела    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Преди първата употреба на уреда измийте всички части на аксесоарите с топла сапунена вода (вижте раздела за почистване в ръководството с инструкции). Изплакнете и подсушете.
Поставете мотора върху равна, чиста и суха повърхност.
Включете уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Кухненската машина работи различно от кухненския робот, тъй като приставките, използвани за смесване, се спускат чрез накрайник в храната, докато при робота те работят под съставките. Кухненската машина се използва главно за месене на теста и смеси за кексове. Кухненският робот може да върши това, но не с ефективността на машината. Ако планирате да правите кексове, трябва да помислите колко често ще го вършите. Ако ще се случва редовно, тогава по-добрият избор е кухненската машина. Струва си да се отбележи фактът, че кухненският робот е много по-малък от кухненската машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.