Clipso+ Precision, Тенджера под налягане P4410770, 6L
Clipso+ Precision, Тенджера под налягане P4410770, 6L
Clipso+ Precision, Тенджера под налягане P4410770, 6L
Clipso+ Precision, Тенджера под налягане P4410770, 6L

Clipso+ Precision, Тенджера под налягане P4410770, 6L

Реф. №: P4410770

Интелигентен таймер: страхотно готвене всеки път

  • ИНТЕЛИГЕНТЕН ТАЙМЕР: тенджера под налягане от неръждаема стомана със самоактивиращо се обратно броене за вкусни и пресни ястия, приготвени лесно.
  • ОГРАНИЧЕНА ЦВЕТНА СЕРИЯ: нова първокласна версия в черно и стомана Corten, изпълнена с вечна елегантност.
  • ПРАКТИЧЕН: 2 програми за готвене за тенджера под налягане с перфектни резултати за всеки вид храна при правилната температура.
  • ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ: сгъваеми дръжки за безпроблемно съхранение с максимално удобство.
Открийте всички характеристики

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Тенджерата под налягане Clipso®+ Precision

Снабдена с усъвършенствана технология, осигуряваща перфектни резултати, тенджерата под налягане Clipso®+ Precision е проектирана да издигне готвенето ви на ново ниво. Системата за контрол на готвенето с интелигентен таймер улеснява повече от всякога овладяването на нови рецепти и ястия, с вграден сензор за автоматичен старт на обратното броене на времето за готвене в оптималния момент. Две програми за готвене гарантират, че съставките ще запазят максимално витамините и хранителните вещества. Иновативна система ви позволява да отваряте и затваряте тенджерата под налягане от неръждаема стомана с една ръка. Ефективността се съчетава с усъвършенствани функции: сгъваемите дръжки спестяват максимално място за съхранение. И всичко това с елегантен първокласен дизайн, който внася нотка непреходна елегантност в естетиката на вашата кухня.

Характеристики

ЧЗВ

*Съгласно ексклузивна квалификация от Group SEB, която включва изключително взискателни тестове за издръжливост, съответстващи на 30 години употреба, на базата на 4 използвания седмично, при спазване на условията за употреба и поддръжка.