Тиган Tefal Ingenio Unlimited 24 cm L7630432

Реф. №: L7630432

Доставяни от : Tefal Shop

Ingenio, за по-лесно готвене!

 • Преминете от котлона към фурната и съхранявайте остатъците в хладилника* - чрез подвижна дръжка, предлагаща изключително удобство в ежедневието. Улеснете готвенето с Ingenio!
 • Със спестяващ място дизайн, с възможност за подреждане, готварските съдове Ingenio се побират удобно в шкафовете и на рафта. 
 • Безопасната и патентована подвижна дръжка (продава се отделно) може да издържа тежест до 10 кг** и се предлага с 10-годишна гаранция***
Открийте всички характеристики

74,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти

Tefal Ingenio Unlimited: изключително устойчиви 

Съдовете Ingenio са създадени, за да улеснят готвенето. Включете котлона, запалете фурната, а след това приберете останалото директно в хладилника* благодарение на удобна подвижна дръжка (1), която не е само аксесоар: ултра защитена система за сигурност с 3 точки, която може да се справи с тегло до 10 kg**, подкрепена с нашата гаранция за срок от 10 години***. Ingenio спестява време и енергия в кухнята всеки ден. Без надраскване, без залепване и без счупване: правилният избор на съдове за готвене е от значение. Тиганът Tefal Unlimited осигурява изключителна издръжливост и безкомпромисни стандарти за качество. Чисто новото незалепващо покритие против надраскване TITANIUM издържа шест пъти по-дълго в сравнение със стандартното от Tefal, съчетавайки удобството на незалепващото покритие с изключителна устойчивост на надраскване, която може да издържи дори на използване на метални прибори. Този незалепващ тиган е проектиран да се справи с всяко кулинарно предизвикателство с решаваща ефективност, на която можете да разчитате. Постигнете ново ниво в готвенето с най-добрите съдове за готвене с незалепващо покритие от Tefal.

undefined

Предимства на Тиган Tefal Ingenio Unlimited 24 cm L7630432

Съдове за готвене, които правят всичко

Всичко в кухнята върви по мед и масло всеки път! Всичко необходимо, за да улесните ежедневното готвене вкъщи: вълшебна подвижна дръжка, подходящ за фурната и готов за хладилника* съд и дизайн за поставяне на съдовете един в друг, с който пестите място.

undefined

Здрава подвижна дръжка

Подвижна дръжка за усилена употреба без притеснение: система за сигурност с 3 точки, която може да се справи с тегло до 10 kg, подкрепена от нашата гаранция със срок от 10 години за дългосрочна ефективност.

undefined

Безопасно незалепващо покритие

Като част от ангажимента ни за безкомпромисни стандарти за сигурност, всички наши незалепващи покрития, които влизат в контакт с хранителни продукти, не съдържат PFOA, олово и кадмий. Изпитванията се извършват от външи независими лаборатории с по-строг контрол в сравнение с текущите разпоредби за съдове, които влизат в контакт с хранителни продукти.

undefined

Незалепващо покритиеTitanium anti-scratch

Благодарение на ултра твърдите кристали, които осигуряват максимална устойчивост и надеждна ефективност с времето, нашето устойчиво на надраскване незалепващо покритие Titanium anti-scratch издържа до 6 пъти по-дълго в сравнение със стандартните покритиe Titanium от Tefal.

undefined

Технология Thermo-Signal™

Усъвършенстваният топлинен индикатор Thermo-Signal™ става равномерно червен, когато съдът достигне идеалната температура за старт на готвенето, осигурявайки вкусни ястия с перфектен цвят, всус и текстура всеки път.

undefined

Лесно почистване

Създадени да отговарят на всички ваши ежедневни нужди в готвенето, тези съдове за готвене
с високоефективно незалепващо покритие отвътре и отвън осигуряват лесно
почистване и удобно готвене.

undefined

Пълна съвместимост

Пълна съвместимост с всички котлони за съвършено удобство: газови, електрически, керамични и индукционни.

undefined

Подобрена индукционна технология 

Съчетавайки голяма индукционна решетка с дебела основа, технология Thermo-Fusion™+ гарантира бързо загряане и равномерно разпределение на топлината по повърхността на съда за равномерно готвене ден след ден.

undefined

Произведено във Франция

Проектирани и произведени във Франция с качествена изработка и експертни умения

undefined

Период за изстиване

Еко предимство: дайте на своите съдове за готвене време да изстинат на стайна температура, преди да ги приберете в хладилника, за да намалите необходимата енергия за поддържане на ниска температура във вътрешността на хладилника.

undefined

Характеристики

Аксесоар/и

ЧЗВ

*Не съхранявайте киселинни хранителни продукти

**Според вътрешни изпитвания. ***Тази гаранция от Tefal не засяга законовите права, които потребителят може да има, или правата, които не могат да се изключват или ограничават, нито правата срещу търговеца на дребно, от който потребителят е закупил продукта. ****По-строг контрол в сравнение с изискваните съгласно текущите разпоредби за изделия в контакт с хранителни продукти. Без PFOA в съответствие с приложимите разпоредби. Без олово, без кадмий (без Pb, без Cd) означава, че в покритията няма преднамерено добавен Pb и Cd и тези елементи не се откриват от изпитвания, проведени от външни лаборатории.

(1) Продава се отделно