PowerMix Silence, Ръчен миксер HT650E38, 600W

Реф. №: HT650E38

Доставяни от : Tefal Shop

Най-безшумният, но най-мощният*

Най-доброто от двата свята! Ръчният миксер Tefal Powermix Silence осигурява безкомпромисна производителност и по-безшумно смесване, което води до най-безшумния, но най-мощен ръчен миксер.* Оптимизираният въздушен поток и усъвършенстваната технология за шумопоглъщане се съчетават със здравия 600W мотор, за да се получи високопроизводителен ръчен миксер, който се справя с най-взискателните нужди от смесване с пълна лекота. Открийте пълния пакет: разнообразие от удобни функции, здрави бъркалки и куки за тесто от неръждаема стомана и др.

Показване на още

Цена с отстъпка 126,99 лв ПЦД* 146,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти
 • Продукти, които могат да бъдат поправени за 15 години

Ръчният миксер Tefal Powermix Silence

Нищо не може да се сравни с удоволствието от домашното печене - а сега Tefal го прави по-лесно и по-приятно от всякога! Ръчният миксер Tefal Powermix Silence е създаден, за да предложи по-безшумно смесване с безкомпромисна производителност, за най-безшумния и същевременно най-мощния ръчен миксер* - с най-съвременна технология за безшумност и здрав 600W мотор. Открийте изживяването при печене, обещаващо несравнимо ниво на тишина - благодарение на оптимизирания въздушен поток и усъвършенстваната технология за потискане на звука - и стабилна производителност за перфектни резултати при смесване, дори и на по-тежки смеси. Лесната за хващане отворена дръжка с меко на допир покритие се съчетава с вариатор на скоростта и турбофункция за смесване, което не може да бъде по-лесно. Две бъркалки от неръждаема стомана гарантират, че леките заготовки се смесват, разбъркват и разбиват до съвършенство, а две куки за тесто от неръждаема стомана се грижат за тежки теста и блатове.

Предимства на PowerMix Silence, Ръчен миксер HT650E38, 600W

Усъвършенствана технология Silence600

Изключителното миксиране се съчетава с усъвършенствана технология за потискане на звука, за да предложи най-тихия и същевременно най-мощния* ръчен миксер, за пълен комфорт и безкомпромисни резултати.

undefined

Безшумен двигател

Оптимизираният въздушен поток се съчетава с технологията за подобрена тишина за високоефективен мотор, обещаващ ултратихо миксиране всеки път.

undefined

Мощен 600 W мотор

Миксиращата мощност на впечатляващия 600W мотор осигурява изключителни резултати при всички ваши нужди от смесване - включително гъсти и тежки заготовки като смеси за тесто.

undefined

Ергономична дръжка

Лесно захващащата се дръжка с меко на допир покритие предлага оптимална ергономичност за миксиране с пълен комфорт и лекота.

undefined

Вариатор на скоростта плюс турбо

Лесният за използване вариатор на скоростта с функция Turbo Boost предлага прецизен контрол за всички ваши нужди от миксиране, за да постигнете перфектни резултати при приготвянето на най-различни вкусни изделия.

undefined

2 бъркалки от неръждаема стомана

Висококачествените бъркалки от неръждаема стомана се справят с лекота с леки заготовки - от перфектно разбити белтъци и пухкава бита сметана до вкусно тесто за торта.

undefined

2 куки за тесто от неръждаема стомана

Висококачествените куки за тесто от неръждаема стомана се справят с гъсти и тежки продукти, като вкусен бриош, хляб, тесто за пица и др.

undefined

Продукт със сервизна поддръжка - 10 години

 • Проектиран за лесен ремонт
 • Евтина и бърза доставка на резервни части в продължение на 10 и повече години
 • 6500 сервизни центъра по целия свят

undefined

Характеристики

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесоар/и

ЧЗВ

*от Tefal

*от Tefal