Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Фондан Джандуя

Оценка четири звезди (средна)

4/5 -

  • Общо време 55мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    35мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 140 г Шоколад джандуя, разтопен

  • 100 г Масло, разтопено с шоколада

  • 2 бр. Яйце, с отделен жълтък и белтък

  • 60 г Захар

  • 20 г Брашно

  • 10 г Какао на прах

  • Форма, застлана с хартия за печене

  • Хартия за печене за дъното на тигана

  • 250 мл Вода

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /5

Разбийте жълтъците и захарта. Добавете брашно и какао. Добавете разтопената джандуя с маслото. Добавете белтъците, разбити на сняг.

Стъпка 3 /5

Изсипете сместа във формата за печене. Поставете я в съда, застлан с хартия и с добавена 250 мл вода в него.

Стъпка 4 /5

Време за приготвяне: 35 мин.

Стъпка 5 /5

Извадете от формата. Консумирайте на стайна температура.