Сотирани картофи и чоризо по испански
- Общо време 37мин.
- 15мин.
Приготвяне - 22мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1 Патладжан
2 с.л. Зехтин
0.5 скилидка Чесън
1 с.л. Прясна мащерка
200 г Домати
6 cl Вода
75 г Моцарела
Сол и черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /8
Поставете кубчетата патладжан, зехтина, чесъна и мащерката в купата. Разбъркайте с шпатула.
Стъпка 3 /8
Запържете в продължение на 6 мин.
Стъпка 4 /8
Добавете доматите и водата, като разбърквате с шпатула.
Стъпка 5 /8
Запържете за 6 мин.
Стъпка 6 /8
Добавете нарязаната на кубчета моцарела върху патладжаните и запечете на грил.
Стъпка 7 /8
Гответе в уреда за готвене с горещ въздух.
Стъпка 8 /8
Сервирайте веднага, за да се насладите на разтопената моцарела.