Зеленчуков рамен
- Общо време 21мин.
- 15мин.
Приготвяне - 6мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
1 кг Предварително приготвен рамен
600 г Моркови, на пръчици
150 г Бобени кълнове, измити
3 бр. Стрък зелен лук, на тънки ивици
6 с.л. Соев сос
400 г Печурки, тънко нарязани
250 г Многоцветен фасул
1.8 л Зеленчуков бульон (или вода)
1.5 ч.л. Чили сос
6 с.л. Кориандър
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
1кг Предварително приготвен рамен 600г Моркови, на пръчици 150г Бобени кълнове, измити 3бр. Стрък зелен лук, на тънки ивици 6с.л. Соев сос 400г Печурки, тънко нарязани 250г Многоцветен фасул 1.8л Зеленчуков бульон (или вода) 1.5ч.л. Чили сос 6с.л. Кориандър
Стъпка 2 /4
Сложете в съда всички съставки, с изключение на рамена и кориандъра.
600г Моркови, на пръчици 150г Бобени кълнове, измити 3бр. Стрък зелен лук, на тънки ивици 6с.л. Соев сос 400г Печурки, тънко нарязани 250г Многоцветен фасул 1.8л Зеленчуков бульон (или вода) 1.5ч.л. Чили сос
Стъпка 3 /4
Приготвяне под налягане.
Стъпка 4 /4
Добавете рамена и кориандъра. Оставете да ври на „бавен огън“ за 2 минути.
1кг Предварително приготвен рамен 6с.л. Кориандър