Чипс от кейл
- Общо време 9мин.
- 5мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (12)
XXL Dual Easy Fry, Двоен уред за готвене с горещ въздух XXL, синхронизирано готвене, вместимост от 11 L Easy Fry & Grill Precision+, Уред за Готвене с Горещ Въздух EY505D, Инокс Easy Fry & Steam Easy Fry & Grill XXL, Уред за готвене с горещ въздух EY8018, 2в1, 6,5л., до 8 порции, Черен Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
300 г Кейл
1.5 с.л. Зехтин
1 ч.л. Чесън на прах
1 ч.л. Лук на прах
Сол, черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Нарежете на едро листата от кейл. Изплакнете и подсушете добре листата.
Стъпка 2 /5
Поставете кейла в голям съд със зехтина. Уверете се, че кейлът е напълно покрит със зехтина.
Стъпка 3 /5
В отделен съд смесете чесъна на прах и лука на прах. Добавете сол и черен пипер, след което поръсете върху кейла и разбъркайте.
Стъпка 4 /5
Поставете една трета в уреда, снабден с чиния. Започнете процеса на готвене.
Стъпка 5 /5
След като се сготви, прехвърлете чипса от кейл върху лист хартия за печене, за да се охлади, и повторете процеса с останалите листа.