Чуроси с чоризо
- Общо време 34мин.
- 20мин.
Приготвяне - 14мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
400 г Картофи, на кубчета
100 г Чоризо, на малки кубчета
100 г Моцарела, на малки кубчета
4 бр. Листа босилек, нарязани
1 с.л. Зехтин
160 мл Вода
70 г Брашно
2 бр. Яйце(а)
Олио за пържене
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
400г Картофи, на кубчета 100г Чоризо, на малки кубчета 100г Моцарела, на малки кубчета 4бр. Листа босилек, нарязани 1с.л. Зехтин 160мл Вода 70г Брашно 2бр. Яйце(а) Олио за пържене
Стъпка 2 /6
Налейте зехтина и водата в тенджерата.
1с.л. Зехтин 160мл Вода
Стъпка 3 /6
Изчакайте да кипне и изсипете брашното. Смесете старателно. Сложете всичко в салатна купа. Добавяйте яйцата едно по едно, като същевременно ги разбивате.
70г Брашно 2бр. Яйце(а)
Стъпка 4 /6
Налейте в тенджерата 250 мл вода. Поставете кошничката за готвене на пара и сложете в нея картофите.
400г Картофи, на кубчета
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Смесете картофеното пюре, чоризото, моцарела и босилек с получената преди това смес.
100г Чоризо, на малки кубчета 100г Моцарела, на малки кубчета 4бр. Листа босилек, нарязани