МУЛТИКУКЪР ПОД НАЛЯГАНЕ ONE POT CY505E30
МУЛТИКУКЪР ПОД НАЛЯГАНЕ ONE POT CY505E30
МУЛТИКУКЪР ПОД НАЛЯГАНЕ ONE POT CY505E30
МУЛТИКУКЪР ПОД НАЛЯГАНЕ ONE POT CY505E30
МУЛТИКУКЪР ПОД НАЛЯГАНЕ ONE POT CY505E30
МУЛТИКУКЪР ПОД НАЛЯГАНЕ ONE POT CY505E30

МУЛТИКУКЪР ПОД НАЛЯГАНЕ ONE POT CY505E30

Реф. №: CY505E30

Толкова бързо и лесно приготвяне на вкусни ястия за минути.

  • БЪРЗ: Мултикукърът е създаден, за да намали времето, което прекарвате в кухнята. Той е бърз, удобен и забавен за цялото семейство!
  • ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ: Просто добавете съставките в тенджерата, изберете режима на готвене, настройте таймера и затворете капака. Няма нужда да го следите – вечерята се приготвя сама!
  • УНИВЕРСАЛЕН: С 25 различни програми за готвене той приготвя всичко – от ориз, зърнени храни, овесена каша, паста и зеленчуци до месо, супа, тесто, пица, сладко, крема сирене и др.
  • 5 НАСТРОЙКИ ЗА ГОТВЕНЕ: Запържване, задушаване, варене на слаб огън, бързо готвене с ниско и високо налягане или дори на пара
Открийте всички характеристики

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

ЕДИН МУЛТИКУКЪР - МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

С уреда за бързо готвене ще се насладите на всичките си любими ястия за нула време! Със своите 25 предварително програмирани режима на готвене, можете да приготвите всичко от ориз, зърнени храни, овесена каша, паста и зеленчуци, месо, супи, тестени изделия и пица, дори сладко, крема сирене, както и много други - всички тези ястия с помоща на включената книга с рецепти. Иновативната сферична купа осигурява идеална топлинна конвекция за по-равномерно готвене, а настройката за тенджера под налягане позволява да намалите времето за готвене за бързи, но въпреки това вкусни резултати. Можете да създадете и ваши собствени рецепти благодарение на режима "Направи си сам" с регулируеми време за готвене и температура, със или без налягане. Допълнена с удобни характеристики, включително отложен старт и функция за подгряване - и двете до 24 часа. Осигуряваща абсолютна безопасност благодарение на изцяло херметизирания заключващ се капак, тази мултифункционална тенджера под налягане се предлага в комплект с шпатула, кошница за готвене на пара, купа и мерителна чаша, за да отговорим на всички ваши нужди при изпълнение на рецептите.  

undefined

Характеристики

БЪРЗО ГОТВЕНЕ

ЧЗВ