Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Свинско със зеле

Оценка пет звезди (средна)

5/5 -

  • Общо време 30мин.
  • Приготвяне
    0мин.
  • Приготвяне
    30мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 700 г Прясно зеле, ситно нарязано

  • 500 г Свинска плешка на кубчета

  • 350 мл Млени домати

  • 200 мл Вода

  • 2 бр. Дафинов лист

  • 1 ч.л. Червен пипер

  • 10 бр. Зърна черен пипер

  • 4 бр. Зърна бахар

  • Сол

  • 7 с.л. Слънчогледово олио

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Подгответе продуктите: нарежете свинската плешка на парчета, зелето на ситно като предварително изчистите твърдите стъбла.

Стъпка 2 /6

Сложете олиото в съда за готвене.

Стъпка 3 /6

Запечатайте месото за 10 мин. След това започнете да добавяте зелето на порции и гответе, докато омекне.

Стъпка 4 /6

Добавете доматите, водата, подправките и солта. Разбъркайте добре.

Стъпка 5 /6

Гответе под високо налягане : 20 мин.

Стъпка 6 /6

Сервирайте ястието топло, с хляб.