Фритата с листа от ряпа
Tefal
Рецепта на Tefal

Фритата с листа от ряпа

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 25мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 200 г Листа от репички

  • 4 бр. Яйца

  • 5 с.л. Настърган пармезан

  • 2 с.л. Зехтин

  • Сол пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Измийте, подсушете и нарежете на едро листата на репичките. Във вашия тиган с незалепващо покритие Tefal гответе листата бавно в малко масло, докато променят цвета си: трябва да станат тъмнозелени!

Стъпка 2 /4

В купа разбийте яйцата, след това добавете листата от репички и пармезана. Добавете сместа в тигана Tefal и гответе 10 мин на слаб огън.

Стъпка 3 /4

Внимателно обърнете фритата в чиния и я плъзнете обратно в тигана, за да продължите да готвите още 5 мин.

Стъпка 4 /4

Сервирайте ястието топло.