Фритата с листа от ряпа
- Общо време 25мин.
- 10мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
200 г Листа от репички
4 бр. Яйца
5 с.л. Настърган пармезан
2 с.л. Зехтин
Сол пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Измийте, подсушете и нарежете на едро листата на репичките. Във вашия тиган с незалепващо покритие Tefal гответе листата бавно в малко масло, докато променят цвета си: трябва да станат тъмнозелени!
Стъпка 2 /4
В купа разбийте яйцата, след това добавете листата от репички и пармезана. Добавете сместа в тигана Tefal и гответе 10 мин на слаб огън.
Стъпка 3 /4
Внимателно обърнете фритата в чиния и я плъзнете обратно в тигана, за да продължите да готвите още 5 мин.
Стъпка 4 /4
Сервирайте ястието топло.