Печени ньоки с микс от зеленчуци и моцарела
- Общо време 40мин.
- 15мин.
Приготвяне - 25мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1 Средно големи чушки
0.5 Малък червен лук
2 скилидка Чесън
200 г Чери домати
300 г Пресни картофени ньоки
1 с.л. Зехтин
Сол, черен пипер
2 стръкче Пресен розмарин
60 г Настърган пармезан
0.5 връзки Пресен босилек
75 г Топчета моцарела
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Измийте чушките, отстранете семената и ги нарежете на кубчета. Нарежете лука на ситно, счукайте чесъна и измийте чери доматите.
Стъпка 2 /5
Поставете чушките, нарязания лук, чесъна, чери доматите и ньоките върху тавата за печене.
Стъпка 3 /5
Добавете зехтина и сол и черен пипер на вкус. Добавете розмарина и внимателно разбъркайте. Поставете тавата за печене в средната позиция на фурната.
Стъпка 4 /5
Включете уреда. Стартирайте програмата Bake (Печене близо до нагревателния елемент) на 200°C и задайте време за готвене 25 мин. Натиснете СТАРТ.
Стъпка 5 /5
Извадете от фурната и поръсете с пармезан, листа босилек и топчета моцарела. Насладете се веднага.