Карамелизирано свинско месо
- Общо време 38мин.
- 15мин.
Приготвяне - 18мин.
Приготвяне - 5мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1 с.л. Зехтин
300 г Свинско филе
0.5 с.л. Пресен джинджифил
1 Лук
1 скилидка Скилидка
1 с.л. Мед
3 с.л. Соев сос
5 cl Вода
1 с.л. Кориандър
Сол и черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /9
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /9
Поставете лъжицата за разбъркване в купата.
Стъпка 3 /9
Изсипете зехтина в купата.
Стъпка 4 /9
Добавете ивиците свинско месо, джинджифила, лука и чесъна. Запържете за 6 минути. Разпределете равномерно в купата.
Стъпка 5 /9
Добавете меда и соевия сос и пържете в продължение на 2 минути.
Стъпка 6 /9
Добавете водата и пържете 7 минути.
Стъпка 7 /9
Гответе в Ръчен режим в уреда за готвене с горещ въздух.
Стъпка 8 /9
Извадете карамелизираното свинско месо от купата и го оставете да престои 5 минути, преди да го сервирате.
Стъпка 9 /9
Поръсете с кориандър.