Свински ребра
- Общо време 50мин.
- 15мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
800 г Свински ребра
1 Чесън
40 cl Вода
3 с.л. Ягодово сладко
2 с.л. Доматен сос
1 ч.л. Чесън
2 с.л. Соев сос
3 с.л. Бяло вино
3 с.л. Вода
Сол и пипер
Аксесоари
Extra Crisp
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
В купа за смесване добавете всички съставки освен ребрата, чесъна и водата. Оставете ги настрани.
Стъпка 3 /6
Добавете водата, чесъна и ребрата в в съда за готвене. Подправете със сол и пипер.
Стъпка 4 /6
Гответе под налягане.
Стъпка 5 /6
Отцедете ребрата и ги върнете в съда за готвене заедно със соса от останалите съставки.
Стъпка 6 /6
Сложете капака Extra Crisp и стартирайте програмата Grill # 2 (грил № 2) (20 минути на 200 °C). Разбъркайте по средата на готвенето.