Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Свински ребра

Оценка пет звезди (средна)

5/5 -

  • Общо време 50мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    35мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 800 г Свински ребра

  • 1 Чесън

  • 40 cl Вода

  • 3 с.л. Ягодово сладко

  • 2 с.л. Доматен сос

  • 1 ч.л. Чесън

  • 2 с.л. Соев сос

  • 3 с.л. Бяло вино

  • 3 с.л. Вода

  • Сол и пипер

Аксесоари

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.

  • 800г Свински ребра
  • 1 Чесън
  • 40cl Вода
  • 3с.л. Ягодово сладко
  • 2с.л. Доматен сос
  • 1ч.л. Чесън
  • 2с.л. Соев сос
  • 3с.л. Бяло вино
  • 3с.л. Вода
  • Сол и пипер

Стъпка 2 /6

В купа за смесване добавете всички съставки освен ребрата, чесъна и водата. Оставете ги настрани.

  • 3с.л. Ягодово сладко
  • 2с.л. Доматен сос
  • 1ч.л. Чесън
  • 2с.л. Соев сос
  • 3с.л. Бяло вино
  • 3с.л. Вода
  • Сол и пипер

Стъпка 3 /6

Добавете водата, чесъна и ребрата в в съда за готвене. Подправете със сол и пипер.

  • 800г Свински ребра
  • 1 Чесън
  • 40cl Вода
  • Сол и пипер

Стъпка 4 /6

Гответе под налягане.

Стъпка 5 /6

Отцедете ребрата и ги върнете в съда за готвене заедно със соса от останалите съставки.

Стъпка 6 /6

Сложете капака Extra Crisp и стартирайте програмата Grill # 2 (грил № 2) (20 минути на 200 °C). Разбъркайте по средата на готвенето.