Сьомга със мисо сос и джинджифил, приготвена су вид
- Общо време 45мин.
- 15мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
4 с.л. Течен мед
4 с.л. Соев сос
2 с.л. Оризов оцет
2 с.л. Сусамово олио
2 ч.л. Мисо на прах
30 г Джинджифил
1 клечка, стрък Лимонена трева, нарязана на големи парчета
Смлян пипер
4 филе Филета от сьомга без кожа (по 120 г всяко)
2 Бок чой
400 г Сварен ориз басмати
Аксесоари
Парна кошница
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /6
В купа смесете всички съставки, с изключение на сьомгата и бок чой.
Стъпка 3 /6
Поставете по 2 филета от сьомга в всеки плик за готвене су вид, като се уверите, че са равни и не се припокриват. Добавете маринатата. Сложете сместа в пликове за готвене су вид. Уверете се, че пликовете са добре запечатани.
Стъпка 4 /6
Налейте 50 мл вода в купата. Поставете пликовете в кошницата за готвене на пара. Уверете се, че пликовете са добре подредени в кошницата.
Стъпка 5 /6
Включете програма „Готвене су вид ECO“.
Стъпка 6 /6
Извадете пликовете и ги отворете. Отстранете лимонената трева и джинджифила. Сервирайте топло с бок чой и ориз.